luni, 7 martie 2011

INVITATIE

Anul acesta pentru prima data in Romania, Asociatia Romana de Chen Taiji Quan Traditional va avea ca oaspete de onoare pe Marele Maestru ZHU TIANCAI din China. Marele Maestru ZHU TIANCAI este reprezentant oficial al stilului Chen Traditional din a 19 - a generatie si unul din cei patru JINGANG ai stilului.


Marele Maestru ZHU TIANCAI s-a nascut in localitatea Chenjiagou, Henan, China. A inceput initierea in stilul Chen sub directa indrumare a Marilor Maestrii CHEN ZHAOPI si CHEN ZHAOKUI.

Datorita metodologiei sale de predare, a stilului deschis, al entuziasmului si generozitatii cu care ofera cunostiintele tuturor studentilor sai, domnia sa se bucura de un mare prestigiu international. Toti practicantii pot descoperi in arta sa atat beneficiile pentru o sanatate mai buna cat si aspectele aplicative de autoaparare specifice stilului Taiji Quan Chen Traditional.

SEMINARUL CONDUS DE MARELE MAESTRU ZHU TIANCAI SE VA DESFASURA PE DURATA A TREI ZILE. IN CADRUL ACESTUIA SE VOR DEMONSTRA, INVATA, SI CONSOLIDA URMATOARELE TEME:

CELE 18 TEHNICI QIGONG CHEN - DAOYIN TUNA

SETUL COMPLET DE 74 FORME - LAO JIA YI LU

QINNA - TEHNICI ARTICULARE DE AUTOAPARARE

TEMELE ACESTUI SEMINAR FAC PARTE DIN PROGRAMA OFICIALA A STILULUI CHEN PROMOVATA DE MAESTRI REPREZENTANTI AI FAMILIEI CHEN. ELE SUNT ACCESIBILE ATAT INCEPATORILOR CAT SI CELOR AVANSATI.


Seminarul va avea loc pe 27-29 mai 2011 in Complexul National Lia Manoliu - Sala de arte martiale din incinta Bazinului Olimpic - Strada Maior Ion Coravu.

Informatii suplimentare puteti obtine de pe site-ul www.chentaijiorg.ro. De asemenea celor interesati le stau la dispozitie pentru informatii la adresa de mail emilmoldovan@gmail.com sau la telefon 0724 333 909.

Pentru practicantii de Taijiquan, acest seminar este o ocazie rara de a intalni in Romania un maestru de talia GM Zhu Tiancai.

Pentru practicantii altor stiluri de arte martiale este de asemenea o buna ocazie de a-si imbogati cunostintele prin abordarea aplicatiilor martiale ale stilului Chen de Taijiquan sub indrumarea GM Zhu Tiancai.

Daca cineva ne poate ajuta sa plasam cateva afise in anumite locatii unde acestea pot fi vizibile pana la seminar, va rog anuntati-ma si va voi aduce posterul seminarului tiparit, sau vi-l trimit pdf daca aveti posibilitatea sa il tipariti color si sa il plasati.
Apreciem orice ajutor in a promova acest seminar, de la retransmiterea acestui mail pana la plasarea unor postere sau orice alta metoda de promovare pe care o aveti la dispozitie.

Va rugam pe cei interesati sa va exprimati intentia de participare, pentru ca noi sa stim la cate persoane sa ne asteptam si sa facem aranjamentele necesare in vederea seminarului.