luni, 21 martie 2011

Alaturi de Japonia...

Va informam ca JICA Alumni Romania, in colaborare cu Tactix Solutions, au deschis o pagina web dedicata japonezilor afectati de dezastrul provocat de cutremur si tsunami. Pagina are forma unei liste de comentarii si poate fi vizualizata chiar si pe legaturile de internet foarte lente.

Va invitam sa accesati linkul de mai jos si sa postati mesajele dumneavoastra de compasiune si incurajare. De asemenea, va rugam sa transmiteti acest link tuturor celor pe care ii cunoasteti si care credeti ca ar dori sa faca acelasi gest.

http://alaturidejaponia.wordpress.com

JICA Alumni Romania va transmite la rindul sau informatia catre Ambasada Japoniei si catre toate persoanele fizice si juridice japoneze cu care este in contact.

De asemenea, va informam ca Ambasada Japoniei in Romania a deschis o carte de condoleante in memoria victimelor cutremurului si valului tsunami din 11 martie 2011.

Cartea de condoleante a fost deschisa la resedinta Excelentei Sale Natsuo Amemiya - Ambasadorul Japoniei in Romania, str. Intrarea Armasului 14 (intre Piata Lahovari si Gradina Icoanei), pe data de 21 si 22 martie, intre orele 10:00-15:00.