duminică, 14 octombrie 2012

Cararile timpului - O plimbare japoneza in cele 4 anotimpuri

Dupa cum stiti ori de nu stiti aflati acum, Asociatia Ro-Bonsai, are placerea sa va invite la Evenimentul "Cararile timpului - O plimbare japoneza in cele 4 anotimpuri" la Teatrul Odeon, Galeria Odeon, Sala "Studio", intre 12-19 oct. 2012, intre orele 15-20. Aici veti putea admira Expozitia de Kimonouri, haiga, bonseki, origami, bonsai si participa la lansarea calendarului Haiku 2013.


Organizatori sunt Asociatia Radacini Culturale si Teatrul Odeon.

Parteneri: Ioana Dinescu&Constanta Erca , Radu Lucian RUSU, Asociatia Ro-Bonsai

Programul : 15.00-20.00 Expozitie

16.00-17.30 Ceremonia Ceaiului

18.00-18.30 Lansarea calendarului Haiki 2013

18.30-20.00 Ceremonia Ceaiului



Iata si link-urile de promovare a evenimentului:

1.http://metropotam.ro/evenimente/Ceremonia-Ceaiului-event4124271543/
2. http://arcinst.blogspot.ro/2012/10/demonstratie-chanoyu-expozitia-cararile.html
3. http://www.teatrul-odeon.ro/acasa.html#
4. http://www.hailateatru.ro/ai1ec_event/ceremonia-ceaiului/?instance_id=15
5. http://www.radioromaniacultural.ro/pages/printeaza/3531
6. http://ro-bonsai.ro/forum/index.php?topic=1403.0


La deschidere, in continuarea acestui eveniment, Ambasada Japoniei in Romania si Asociatia Chado Urasenke Tankokai Romania in parteneriat cu Teatrul Odeon si Asociatia Radacini Culturale (ARC) a invitat participantii la eveniment  sa fie oaspeti intr-o casa de ceai,  la Sala Studio a Teatrului Odeon (Calea Victoriei 40-42, Sector 1, Bucuresti).Organizatorii au invitat-o pe doamna Michiko NOJIRI, maestra de ceremonia ceaiului care locuieste in Italia si conduce Asociatia Urasenke Europa, pentru doua demonstratii de Chanoyu deschise publicului (intrare libera), incepand cu ora 16:00, respectiv ora 18:30. Publicul a avut posibilitatea sa aprecieze savoarea unei cani de ceai verde Matcha si a unei miniaturale prajituri nipone. Sensei NOJIRI  asistat de maestrul de ceai, Gabriel SOGA CACIULA si de membrii Asociatiei Tankokai Romania au raspuns, la finalul demonstratiilor, intrebarilor din public.

Va asteptam si speram sa va faca si dvs, placere sa participati alaturi de noi la aceasta manifestare de arta japoneza, macar in masura in care ne-a bucurat pe noi organizarea acestui eveniment!

Pana atunci, va prezentam cateva imagini de la expozitie:






















Am avut si placuta onoare de a imortaliza un moment impreuna cu Dna. Camelia Adriana Peck Presedinta a Asoctiatiei ARC,
precum si cu intreg colectivul de organizatori


Multumim pe aceasta cale atat organizatorilor, pentru munca depusa in organizarea si desfasurarea evenimentului ce a inceput in data de 12 oct. 2012, o dovada de profesionalism si seriozitate in abordarea si solutionarea problemelor specifice acestor manifestari, cat si celorlalti parteneri la eveniment, pentru placuta ocazie de a ne manifesta in acest  cadru minunat.